Jak to dopadlo s Petrou a Reném ze Svatby na první pohled? Podívejte se

3. ledna 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Petra Malíková a René Vrabel (Foto: Instagram the.deadpool.mma)

Všechny fanoušky pořadu Svatba na první pohled nejvíce zajímá, jestli účastníci tohoto experimentu zůstali spolu. Petra Malíková (24) a René Vrábel (28) si dali na konci reality show šanci a chtěli svůj vztah upevnit. Vše ale dopadlo jinak. Pár spolu dlouho nezůstal a René podle serveru Extra.cz dokonce promluvil o další svatbě.

Do páru Petry a Reného vkládali experti velké naděje. Bohužel věda v tomto případě neobstála. Cesta této dvojice se po skončení pořadu nakonec rozdělila.”Nebudu lhát, řeknu to tak, jak to momentálně je, neříkám, že se to někdy nemůže ještě změnit, protože je to fakt jako na horské dráze, jednou tak a podruhé tak,” popisuje vztah pro Super.cz Petra.

Bohužel nevěsta svého partnera bere jen jako kamaráda. “Momentálně to máme na bázi přátelství, vycházíme spolu moc hezky, máme krásný vztah, když se někomu něco stane, jsme si vzájemně oporou,” dodala.

Petra Malíková a René Vrábel (Foto: Instagram the.deadpool.mma)

Už od začátku setkání šlo vidět, že se René snažil o dost víc. Nosil své nastávající například květiny, boužel ta toto gesto nedokázala ocenit. Přesto René na nevěstu nedá dopustit.

“Péťa je moje zlatíčko, mám ji moc rád, je úžasná. Občas je těžké se v ní vyznat, ale to k ní patří a určitě by mě mrzelo, kdyby se naše cesty rozešly,” uvedl pro Super.cz ženich. Podle něj je to stále neuzavřená věc. “Jestli si nikoho nenajdeme, tak se v roce 2030 oficiálně vezmeme,” doplnil s úsměvem René.

View this post on Instagram

A post shared by Rene Vrabel (@the.deadpool.mma)

Petra s tímto návrhem souhlasila. “Já se tomu smála, takže jsem to vlastně odkývala,” řekla pro Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme