Jejich rodina se opět rozrostla. Kateina sestra Pippa se podle amerických médií stala trojnásobnou maminkou

14. července 2022·Celebrity·Barbora Turková

Pippa Middleton a Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

O dva roky mladší sestra vévodkyně Kate Middleton Pippa se podle amerických médií stala už trojnásobnou maminkou. K porodu mělo dojít před pár týdny v nemocnici St. Mary's Hospital v Londýně, kde se narodily i děti Kate a Williama. Informaci přinesl magazín People.

Pippa a její manžel James Matthews zprávu zatím nepotvrdili, ale oni nekomentovali ani samotné těhotenství. Kromě nového přírůstku mají ještě tříletého Arthura a 16měsíční holčičku Grace. Manželi jsou od roku 2017. Zprávy o tom, že je sestra vévodkyně Kate těhotná, se objevily poté, co se ukázala během oslav platinového jubilea královny Alžběty II.

Pippa na sobě měla zelené šaty, pod kterými se rýsovalo bříško. Poslední snímky, na kterých je bříško ještě více vidět, pocházejí z poloviny června. Pippa si ale soukromí velmi střeží a prakticky o něm nemluví. Podle časopisu People Pippa porodila už před několika týdny a má jít o holčičku.

V loňském roce  udělala výjimku a svěřila se, že i s malými dětmi dokáže být aktivní. „Zvládám být aktivní a zároveň na čerstvém vzduchu, chodím se synem na dětské hřiště, jezdím s ním na kole nebo ho mám ve vaku při běhání. Jsme hodně aktivní rodina a snažíme se to naučit i syna. Nic nemiluje víc než pobíhání po lese, v parku s našimi psy, dokonce i za deště,“ sdělila magazínu Hello!.


Celebrity - další články

Doporučujeme