Módní ikona Kate Middleton. Jak to dělá, že jí to pořád sluší? Nechte se inspirovat

12. července 2022·Celebrity·Redakce

Kate Middleton (Zdroj: Profimedia)

Je nádherná, má styl a vždycky jí to sluší. Vévodkyně Kate Middleton je módní ikona, která miluje kousky za pár liber, ale i za deseti tisíce. Chcete vypadat podobně jako tahle kráska? Web Lifee.cz shrnuje ty nejkrásnější kousky na léto.

frLéto je v plném proudu, šaty se na nás smějí z každé výlohy a teplé počasí láká si na sebe nějaké příjemné šatičky obléknout. A vévodkyně Kate Middleton šaty miluje, je tak ideální inspirací právě na tento druh oblečení. Jakmile se totiž objeví Kate v něčem ve společnosti, okamžitě se strhne neskutečná poptávka. Je to tím, že vévodkyně ráda nosí šaty z běžné konfekce a ráda podporuje britské návrháře.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vévodkyně snad nikdy nešlápla ve svých modelech vedle. Všechno, co si vezme, vypadá šik, elegantně a stylově. Dokázala to i na tenisovém turnaji na Wimbledonu. V sobotu, na finále ženské dvouhry si vzala kanárkově žluté šaty s černou mašlí od značky Roksanda v hodnotě 32 tisíc korun. Kate byla zkrátka k nepřehlédnutí, ale vypadala skvěle.

Druhý den, kdy se hrálo finále zase mužské dvouhry už zvolila méně výrazné šaty. To ale neznamená, že by jí to v nich neslušelo. Byly tmavě modré dlouhé, ale přitom vzdušné šaty s jemnými bílými puntíky. Opět vypadala skvěle, zvláště když nesla vítězi Novaku Djokovičovi pohár.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kate šaty miluje a jsou to kousky, které budou populární i za pár let. Velmi si oblíbila čisté bílé šaty, letní vzdušno fialkovo-modré šaty nebo elegantní bílé s černými puntíky. Ty budou letos rozhodně velkým hitem. Každá žena ví, že šatů není nikdy dost. A půvabná vévodkyně je toho jasným důkazem.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme