Jennifer Lopez pózovala u bazénu v bikinách. Zpěvačka v 52 letech vypadá senzačně

5. června 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez. (Foto: se souhlasem J. Lopez)

Letní sezóna se blíží a s ní i opalování u bazénu. Do letního módu již naskočila i americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez. Na svém instagramu sdílela fotografie, na kterých pózuje v plavkách u bazénu. A rozhodně se tato kráska nemá v 52 letech za co stydět. Informoval o tom server Page Six.

První letní den bude teprve 21. června, ale Jennifer Lopez se rozhodla plavkovou sezónu zahájit už teď. Popová megastar nafotila pár sexy fotek u bazénu a následně je sdílela na svém instagramu. Letní mód: aktivován,” napsala k příspěvku JLo.

Zpěvačka na sebe oblékla černé bikiny a delší hedvábné plážové pareo, které zdobí motýlci a květiny. Nechyběly jí ani stylové brýle značky Versace a vysoké lodičky vlastní značky v krémové barvě.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Herečka je známá svým mladistvým vzhledem a skvělou postavou, kterou jí v jejím věku závidí spousta žen. Za ní se však skrývá spousta hodin strávených v posilovně, kde cvičí se svým trenérem. Také jí zdravě. Několik let nepije alkohol a vyhýbá se nápojům obsahující kofein.

Pokud si myslíte, že pleť Lopez nestárne díky botoxu, musíme vás zklamat. V minulosti v jednom z rozhovoru pro zahraniční média přiznala, že za tak skvělou pleť je vděčná obyčejnému olivovému oleji, kterým si obličej pravidelně potírá. Také se již od 15 let pravidelně maže krémem proti slunci.


Celebrity - další články

Doporučujeme