Stará láska nerezaví. Jennifer Lopez a Ben Affleck se podruhé zasnoubili

9. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Když se k sobě vrátili Jennifer Lopez a Ben Affleck, svět byl přesvědčený, že tohle nemůže vyjít. Jenže ouha, Ben a Jennifer se po osmnácti letech podruhé zasnoubili. Vyjde jim to tentokrát? Informaci přinesl časopis People.

Zprávy o tom, že se herci Jennifer Lopez a Ben Affleck zasnoubili přišly po osmnácti letech od jejich první neúspěšné žádosti o ruku. Herečka byla na začátku týdne vyfocená se svou dcerkou Emme v Los Angeles na nákupech. Na prstě se jí třpytil zelený diamantový prsten. Ihned se tak začaly šířit spekulace o tom, že ji Affleck požádal o ruku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jennifer Lopez (@jlo)

Informaci přinesl časopis People, nakonec ji Jen sama potvrdila. “Takže se chci podělit o opravdu vzrušující a zvláštní příběh,“ svěřila se Lopez na začátku svého videa s názvem Důležité oznámení, ke kterému přidala i obrázek prstenu. Herci spolu chodili poprvé v letech 2002-2004, a i když byli zasnoubení, k svatbě nakonec nedošlo.

Ben si vzal herečku Jennifer Garner, Jennifer Marca Antonyho. Jenže stará láska nerezaví, což se potvrdilo loni v květnu. Jen měsíc poté, co zpěvačka a herečka zrušila zásnuby s Alexem Rodriguazem. Herci pak odjeli na společnou dovolenou a začali se ukazovat na společenských akcí, čímž svůj vztah potvrdili.

Celebrity - další články

Doporučujeme