Jiří Krampol a ohnivá zrzka? Prozradili, jak to mezi nimi skutečně je

13. července 2022·Celebrity·Redakce

Jiří Krampol (Foto: Profimedia)

Bavič Jiří Krampol je vitální, sympatický a šarmantní muž. Proto není divu, že po smrti jeho ženy ho bulvár neustále spojuje s ženami, které se objeví po jeho boku a tvrdí o nich, že tvoří milenecký pár. Naposledy se jednalo o zrzavou krásku Jáju. Obě strany Super.cz prozradily, jaký jejich vztah je.

Dneska v novinách vyšlo, že jsem strávil narozeniny se svou milenkou, ale to není pravda. Je to mladá kolegyně, se kterou pracuju. Chystáme společný projekt. Pozval jsem ji na tu tiskovou konferenci, to je celé,”řekl Super.cz Krampol s tím, že se s Jájou zná léta.“Znal jsem ji, když byla úplně mlaďounká. V pořadu Život je ples se mnou jako mladičká dělala rozhovor. Sem tam se potkáme,” prozradil.

Sama krásná produkční se k těmto drbům rázně vyjádřila: “S Jirkou jsme dlouholetí kamarádi, v současnosti připravujeme společný divadelní projekt,”objasnila čtyřiačtyřicetiletá Jája, která je podle slov Jiřího skvělá herečka. Viděl ji v představení Tik Tik jejího ochotnického spolku.

Není to poprvé, co se šířily drby o tom, že se oblíbený bavič s někým schází. “Od té doby, co mi umřela žena, jsem to zažil asi šestkrát, že mě dávali dohromady s nějakou ženou. Jakmile se s někým objevím, tak už u mě bydlí. Spojovali mě s Bubílkovou, Grossovou, mladou Kateřinou Bláhovou, s tou jsem měl dokonce bydlet. Já se tomu směju, pro ty holky je to ale blbý,” říká Jiří. 


Celebrity - další články

Doporučujeme