Měl namále, ale zvládnul to. Herec Jiří Krampol se už loučil se životem, podruhé se narodil

3. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Herec a moderátor Jiří Krampol. (Foto: ČTK)

Herec a dabér Jiří Krampol nestrávil poslední týdny roku 2021 podle svých představ. Byl hospitalizovaný v Nemocnici na Františku a jak sám říká, jeho stav byl tak vážný, že se už v podstatě loučil se životem. Informaci přinesl web eXtra.cz

Dostat ve vyšším věku zápal plic může být pro daného člověka fatální. Své o tom ví i Jiří Krampol, který ví o čem mluví. Skončil v Nemocnici na Františku a nevypadalo to s ním vůbec dobře. „Byl to tak vážné, že jsem byl opravdu podělaný strachy a loučil jsem se se životem. Byl jsem kandidát na mrtvolu. Beru to jako vážné napomenutí a druhou šanci od toho tam nahoře. Už se nikam nepoženu. Hlavní je, že i ve svém věku můžu dýchat a žít,“ svěřil se Jiří Krampol pro web eXtra.cz.

Herec už ví, že se ve svém věku musí trochu šetřit, ale zároveň ví, že naděje umírá poslední a dnešní medicína je opravdový zázrak. Dá se říct, že přežil vlastní smrt, ale navíc mu lékaři v čele s profesorem Špačkem srovnali novým budíkem obě srdeční komory.

Krampol poznal rozdíl takřka okamžitě.„Dřív jsem ušel pár kroků a už jsem musel odpočívat. Teď chodím v pohodě. A k tomu pomáhá i asi osm kilogramů dole. Taky jsem zjistil, že jsem musel ztlumit televizi, strašně řvala. Taky vidím jasněji a mám rychlejší reflexy. Deset let jsem na tom nebyl líp,“ vysvětloval.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme