Jitka Čvančarová přišla o roli a stáhla se do ústraní. Co se s ní děje?

2. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Jitka Čvančarová. (Foto: Profimedia)

Zranění vždycky představuje velký problém, zvlášť pro herce a herečky. Své o tom ví Jitka Čvančarová, která kvůli komplikovanému úrazu už přišla o roli v seriálu Kukačky. Nyní se nemohla zúčastnit akce Nadačního fondu Dětský čin roku. Informuje o tom Blesk.

Letos na dovolené si Jitka Čvančarová zlomila kotník a stále ještě není fit. V té době byla roztočená druhá řada seriálu Kukačky, kde měla herečka roli. Kvůli tomuto zranění, které si vyžádalo mnoho času, ji musela nahradit herečka Eva Hacurová. Ta přetočila vše, co už měla Jitka Čvančarová natočené.

View this post on Instagram

A post shared by jitka cvancarova (@jitkacvancar_official)

Podle informací Blesku o oblíbenou herečku pečují v pražské Nemocnici pod Petřínem. Zde u Milosrdných sester sv. Karla Boromejského je o Jitku dobře postaráno, místní rehabilitační lůžkové oddělení je proslulé. Doufáme tedy, že bude herečka brzy fit a bude moct doslova naskočit zpět do pracovního procesu.

Jitka je patronkou kategorie Pomoc ostatním, a tak se měla zúčastnit akce Nadačního fondu Dětský čin roku. To se jí bohužel nepodařilo, protože musela zůstat s kotníkem v nemocnici. Na akci ji omluvil její kolega Aleš Háma. “Bývá tady s námi Jitka Čvančarová, ale volala mi, že musí rehabilitovat po komplikované zlomenině nohy,” prohlásil herec.


Celebrity - další články

Doporučujeme