Hereckého kolegu vyměnila za tanečníka! Herečka Bára Jánová už není sama

1. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Bára Jánová. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Bára Jánová je zadaná. Hereckého kolegu Ladislava Ondřeje vyměnila za tanečníka. Jejím novým partnerem je tanečník Aidam. A láskou k němu se rozhodně netají, protože s ním sdílela společné fotky na instagramu.

Herečka Bára Jánová se do povědomí diváků dostala díky seriálu Slunečná, kde hrála mrchu Sylvii a také díky reality show Survivor. V minulosti randila třeba s hercem Jiřím Mádlem či Ladislavem Ondřejem, známý ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

S tím se ale rozešla, když odletěla bojovat na ostrov do Survivora. Po návratu se začala objevovat vedle expřítele Heleny Houdové Tomášem Novotným a spekulovalo se, že on je jejím novým partnerem. Podle jejich slov byli ale jen kamarádi, co spolu venčili psi.

View this post on Instagram

A post shared by Bára Jánová (@barajanova)

A teď to vypadá, že je opět zamilovaná. Už několik týdnů její srdce bije pro nového muže. Když potkáte duši, která nesoudí a které o sobě můžete říct všechno. Je to dar. Děkuju, že jsi, jaký jsi. Děkuju za support a lásku, humor a vůbec,“ vyznala se herečka na instagramu. Aidam je tanečník a také pracuje pro jeden známý pivovar. A vypadá to, že je to láska jako trám, protože pár spolu tráví spoustu času a Bára se často chlubí společnými zážitky. Tak snad je to konečně ten pravý.

Celebrity - další články

Doporučujeme