Sexy kráska Margot Robbie zavzpomínala na slavnou nahou scénu z Vlka z Wall Street. Musela si dát pár panáků

2. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Margot Robbie (Foto zdroj: Shutterstock)

Kdo viděl film Vlk z Wall Street, nemůže si nevybavit sakra žhavou scénu, kdy před Leonarda DiCapria nastoupila Margot Robbie v celé své kráse tak, jak ji Bůh stvořil. Přestože je její krása a perfektní postava téměř nadpozemská a rozhodně se nemá za co stydět, pro herečku nebylo natáčení nic příjemného. Musela si dát několik panáků. Informuje o tom Blesk.

Margot Robbie je jednou z nejkrásnějších hereček současnosti. Není tedy divu, že je obsazovaná do rolí blonďatých krásek, které se občas v nějakém filmu musí ukázat i v lechtivých scénách, a tak je nahota na místě. Když se během filmu Vlk z Wall Street ukázala jen v černých punčochách, mnoho mužů z ní nemohlo spustit oči včetně Leonarda DiCapria.

Ten hrál hlavní roli výstředního obchodníka Jordan Belforta a v době natáčení byl již velmi známý a zkušený. Margot Robbie, která pochází z Austrálie, si v tomto filmu zahrála jeho manželku Naomi. Role ji vystřelila na vrchol, přestože se jednalo o její první velké natáčení v Americe. Není tedy divu, že se před natáčením této scény musela posilnit několika panáky tequilly.

“Nebudu lhát, před tou scénou jsem si dala pár panáků tequilly, protože jsem byla nervózní. Velmi, velmi nervózní!” vrací se herečka ve vzpomínkách deset let zpátky. I když je pochopitelné, že natáčení takové scény, kde je všechno vidět, není pro nikoho příjemné, blonďatá kráska se nemá za co stydět. Svou nahotou si získala srdce (nebo jiné orgány) mnoha mužů.

Celebrity - další články

Doporučujeme