Kamu zklamala fanoušky, kteří chtějí vrátit peníze. Kupuje fotky ve fotobance a nikomu to neřekla

10. srpna 2021·Celebrity·Redakce

Kamu. (Foto: ČTK)

Kamila Rundusová, známější pod svou přezdívkou Kamu, má díky svým receptům tisíce fanoušků. Nyní se ale zdá, že trochu přestřelila. Na Instagram dala recept, ke kterému přiložila snímek stažený z internetu a nepřiznala to. Jejím fanouškům se to samozřejmě nelíbí.

O Kamu se v posledních měsících nepsalo v souvislosti s recepty, ale kvůli jejímu zdravotnímu stavu. Šéfkuchařka prodělala syndrom polycystických ovarií (PCOS), kvůli kterému nemůže mít děti a nechala si odstranit silikony. Kamu je známá hlavně díky svým receptům. Potetovaná kráska, která nyní na Kostarice podstupuje lékařem řízený vodní půst, během kterého 14 dní pije jen tekutiny, teď udělala něco, co se jejím fanouškům vůbec nelíbí.

Ti ji mají rádi nejen díky receptům, ale i krásným fotografiím. Jak se ale zdá, ne všechny fotky a recepty jsou z její dílny. Ukázalo se, že snímek u receptu na cuketové rolky v rajčatové omáčce není tak úplně její. Kamu si fotku koupila ve fotobance a ani se o tom slůvkem nezmínila. “Vaření mi moc chybí a brzo toho bude mnohem víc. Vesmírná etapa našich životů se blíží k finále, pak už ji budeme jen žít a u toho vařit o sto šest. Těšte se na velký věci, slibovala jedné fanynce.

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Jenže to vypadá, že je všechno trochu jinak. A její příznivci jsou pekelně dopálení. “Teď už věřím, že nevěřím ničemu, co tu vidím, a tady mě to fakt mrzí. Vždycky jsem tě sledovala kvůli skvělým receptům, ale stáhnout první fotku z Googlu a vydávat za svoji, mi už tak super nepřipadá,” napsala jedna ze sledujících. “Trochu lituju zakoupení Nejbarevnější kuchařky.. Ta vaše super krásná a drahá kuchařka je taky celá ze stocku? Kolik jídel je asi originál?” ptají se další.

Odpovědí se zatím ale nedočkali a někteří dokonce tvrdí, že negativní komentáře mizí. Přidávání dalších reakcí bylo následně omezeno. „Kdybyste ty nápady jiných alespoň uvařila a nafotila, asi by nikdo neřekl ani popel. Ukrást fotku z fotobanky je více než ubohé a ze svých fans děláte jen blbce.“ Zklamání pokračovalo dál, protože to vypadá, že nejen fotka na cuketové rolky je “kradená.”

View this post on Instagram

A post shared by KAMU (@chefkamu)

Fanoušci našli i další fotky, které Kamu prezentovala za svoje, ale jsou z hlubin internetu. Někteří žádají vrácení peněz, které dali za předplacení kuchařky Vesmír. Ta má být jejím mistrovským dílem. „Je podle mě tou nejdůležitější kuchařkou a mezníkem v našich životech, ale je to fuška. Dělám na ní už celkem čtyři roky. A mám ji tak z 80 % hotovou. Věřím, že příští rok bude! Já si se vším dávám strašnou práci… vysvětlovala Kamu těm, co na onen kontroverzní příspěvek reagovali kladně.

K celé kauze se vyjádřila i samotná kuchařka, která následně přiznala, že snímek koupila v jedné fotobance, protože neměla čas fotku vyfotit. Tím tak podpořila jednoho umělce, autora dotyčné fotografie. Celá kauza je možná trochu přehnaná. Kdyby ale šéfkuchařka fotografii označila a napsala, že není její autorkou, vůbec by se nic takového nemuselo řešit.

Celebrity - další články

Doporučujeme