Katka Žbirková otevřeně o Janu Horáčkovi: Je to jen dobrý přítel

14. července 2023·Celebrity·Redakce

Kateřina Žbirková. (Zdroj: Profimedia)

Česká média v týdnu obletěla zpráva, že vdova po slavném slovenském zpěvákovi Miro Žbirkovi je opět zadaná. Kateřina Žbirková měla podle některých plátků chodit s jedním z muzikantů z Mekyho kapely, Janem Horáčkem. To ale není pravda a Katka na sociální síti vše uvedla na pravou míru.

Už na samotné premiéře filmu Můžem i s mužem prý Žbirková upozorňovala tisk, že Honza je jen kamarád. Známe se už léta. A já jsem přišla s kamarádkou,” sdělila tehdy. Proto se také v jeho společnosti tak dobře bavila. Bohužel to nestačilo a médii se okamžitě začala šířit poplašná zpráva o tom, že je vdova po Mekym Žbirkovi šťastně zadaná.

Ještě včera večer se ale samotná Katka rozhodla uvést vše na pravou míru. Aby se dál nešířila letní kachna, uvádím na pravou míru. A nakonec i v článku se zavádějícím titulkem je vysvětleno. Jsem ráda, že mi přejete novou lásku nebo partnera, ale zatím mám jen dobré přátele. Jedním z nich je muzikant Honza Horáček z Mekyho kapely, který byl na premiéře filmu, kam dělal hudbu, s manželkou Bárou – té si jaksi nevšimli a mému vysvětlení, že jsem tam s kamarádkou, také nechtěli věřit,” vzkázala veřejnosti na facebooku Žbirková.

Nová kniha

Aktuálně vdova po Žbirkovi píše knihu o soužití se zesnulým zpěvákem. V knize by měly být zveřejněny také rodinné fotografie, které dosud veřejnost neměla šanci vidět a soukromé dopisy mezi ní a manželem.

Celebrity - další články

Doporučujeme