Konečně dostali prostor. Synové Britney Spears vysvětlili, proč se s matkou přestali stýkat

5. září 2022·Celebrity·Redakce

Sam Asghar a Britney Spears. (Zdroj: ČTK)

Když Britney Spears mluví o své rodině, většinou to pro její nejbližší nevyzní moc pozitivně. Především, když se jedná o jejího otce Jamieho. Nyní ale dostali prostor její dva synové. Co řekli o své matce a proč nepřišli na její poslední svatbu? Zpěvaččini synové teď promluvili v novém dokumentu Daphne Barakové pro ITV. 

Se zpěvačkou to nyní vypadá docela dobře. Nedávno vyšla skladba Hold Me Closer, která vyšla ve spolupráci s Eltonem Johnem a má symbolizovat nové začátky. Minimálně ty profesní, protože vztahy se svými nejbližšími, kromě manžela Sama Ashgariho, má stále dost pošramocené. A to i ty s dětmi.

Synové Sean Preston, kterému je šestnáct let i o rok mladíš Jayden James žijí se svým otcem Kevinem Federlinem.  „Tady se cítím v bezpečí. Je to můj domov. Mám všechny tady moc rád, svěřil se Jayden o životě u táty. S matkou se přestali stýkat dobrovolně a neviděli jí už několik měsíců. Nebyli tak ani na červnové svatbě se Samem, kterého potkala v roce 2016.

View this post on Instagram

A post shared by Sean Preston & Jayden James (@britneysboys)

Podle nich by jejich účast na veselce nebyla vhodná. Britney totiž nepozvala žádné další příbuzné, a oni nechtěli dělat rozbroje v rodině. „V tu dobu zkrátka nebyl ten pravý čas. Neříkám, že za ni nejsme šťastní. Mám z nich opravdu radost,“ uvedl Jayden. „Nevím, jak by ta situace mohla dopadnout dobře,“ dodal, proč na svatbu s bratrem nedorazili.

Britney a Kevin se rozvedli v roce 2006, následně se zpěvačka zhroutila. O rok později dostal Kevin syny do péče a v roce 2008 byla zpěvačka zbavena svéprávnosti a bylo ustanoveno opatrovnictví jejím otcem Jamiem. Podle kluků se jejich dědovi velmi křivdí. Ze začátku byl jako každý jiný táta, snažil se pomoci své dceři uskutečnit její sen stát se superstar. Ale nakonec to opatrovnictví asi trvalo moc dlouho. Asi proto je máma z toho všeho tak naštvaná, že musela hodně pracovat, a já si osobně myslím, že je to pravda. Měla mít možnost dát si pauzu a relaxovat,“ říká Jayden.

Kluci si myslí, že Jamie si kritiku nezaslouží. „Mám ho rád celým svým srdcem. Jenom se snažil být dobrý otec,“je Jayden přesvědčen. Podobně je na tom i Britnina matka či sourozence, které zpěvačka veřejně kritizuje. Chlapci ale navzdory neshodám dodávají, že matku velmi milují a chtějí pro ní jen to nejlepší.  „Doufám, že si jednou společně sedneme a o tom všem si popovídáme,“ říká mladší ze synů.


Celebrity - další články

Doporučujeme