Krutá zpověď pošťáka Lacka: Jako mámu už ji neberu!

5. června 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Příběh jejich rodiny dojal Česko. Maminka, o kterou se stará mladý syn, který se přihlásil do talentové soutěže, aby si zde vydělal na živobytí. Jak však nyní uvádí sám Lacko, nic není, jak se zdá.

“Nejde mi o to, zda mě chce někdo dál vidět, chci si zachovat svou důstojnost. Chci vyprávět celý můj životní příběh. Nebude to vůbec to, co jste viděli v televizi. Tam se vlastnosti lidí neukážou. Každý máme nějaké problémy, ale vždy při vás někdo stojí. Veřejnosti unikla důležitá věc. Už dva týdny bydlím sám. Nechci tím říci, že mi je mamka na obtíž, mám ji rád, ale v mnoha ohledech jsem rád, že s ní nebydlím. Když něco není podle její představy, hned na každého podává trestní oznámení,” řekl na úvod živého instagramového vysílání miláček národa. S předstihem pár dní avizoval na sociální síti, že právě 1. června se dozvíme celou pravdu.

“Jdete ráno ve 4 na zápas, cestujete hodiny, vrátíte se večer o půl desáté a nemáte doma navařeno. Když se jí zeptáte, co máte jíst, ona odpoví, že nic. Když jsem s ní bydlel, ani jsem si často neměnil do školy oblečení. Moje mamka roztroubila po celém městě, že jsem ji nechal v takovém stavu, v jakém je. V 17 letech vše řeším, existenční otázky, nechodím se bavit. Mamka si před každým hraje, jaký je chudák. Je to trochu i ochotě. Upřímně říkám, jako matku ji už neberu. Rozhlásila o mně, že jsem podvodník a že jsem „syn roku“,” pokračuje mladý zpěvák.

Jak se zdá z jeho zpovědi, nic není tak idylické a jednoznačné, jak se mohlo po ukončení jeho účasti a obdržení několika šeků zdát. Mnozí mu na sociálních sítích vyčítají, že se penězi nechal obdarovat, aniž by prozradil skutečnou realitu jeho životní situace. Co myslíte?

 

Celebrity - další články

Doporučujeme