Které sednou lépe? Na Oscarech se objevily ostře kritizované šaty Dary Rolins

14. března 2023·Celebrity·Redakce

Dara Rolins, Brooks Nader (Instagram se souhlasem Dary a Profimedia)

Dara Rolins je ve svých padesáti letech stále krásná a na své postavě a na svém vzhledu si velmi zakládá. Ve všech ohledech by jí nikdo její věk nehádal. Na svém velkolepém koncertě v O2 areně na začátku letošního roku pobíhala po pódiu v sexy kostýmech, ve kterých vypadala lépe než kdejaká dvacátnice. Za šaty, které si nedávno oblékla ale schytala kritiku, především za příliš odhalující poprsí. Stejné šaty si však vzala hollywoodská herečka na předávání Oscarů. Které ženě padly lépe?

Herečka Brooks Nader se na šampaňský koberec slavnostního večera předávání cen Oscarů oblékla do odvážných, upnutých fialových šatů. Sahají sice až ke krku, za to odhalují celý bok těla včetně trochu vykukujícího ňadra. Navíc odhalují celá záda.

Téměř totožné šaty oblékla zpěvačka Dara Rolins na nedávném galavečeru Let´s Dance. Brooks je sice o 23 let mladší než slovenská pěnice, co se týče postavy, si ale rozhodně nemají co vyčítat. Dara vypadá fantasticky.

Přesto Dara za volbu těchto šatů hodných Hollywoodu schytala od fanoušků kritiku. Nelíbil se jim právě pohled na její lehce odhalené ňadro. Podle našeho názoru však Brooks i Daře sluší a obě v nich vypadají jako královny.

Posuďte sami, která v nich vypadá lépe:

Celebrity - další články

Doporučujeme