Kvůli šíleným dluhům myslela na sebevraždu. Míša Kuklová se bála, že její rodina nebude mít, kde bydlet

19. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Michaela Kuklová (Foto: ČTK)

Herečka Michaela Kuklová poprvé veřejně přiznala, že byly doby, kdy myslela na sebevraždu. K této děsivé myšlence ji podle jejích slov dohnaly velké dluhy a strach, že přijde o rodinný dům. Promluvila o tom v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Herečka Michaela Kuklová dlouho skrývala své největší tajemství, když se rozváděla s Jiřím Pomejem (†54). V té době přemýšlela nad tím, že by si vzala život. Bylo to kvůli miliónovým dluhům, které nasekal její tehdejší manžel. “Táhnul se se mnou strach z budoucnosti. Tehdy to byl celý můj život. Neuměla jsem si představit být na životním minimu, být závislá na rodině a ostatních lidech, přijít v exekuci o dům, ve kterém jsem se narodila, přiznala Kuklová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Všechno se vyřešilo až soudní cestou, která ale trvala neskutečných deset let. Tu ale představitelka mnoha princezen z českých pohádek naštěstí vyhrála. “Vědomí, že bych musela splácet milionové dluhy, bylo hodně stresující a náročné. Vždy, když jsem si na to vzpomněla, jsem se propadla do středu země. Byly to drsné stresy. Byla bych na životním minimu do konce života. Všechno, co bych vydělala, by šlo do exekuce. I můj rodinný dům. Ničilo by to moji rodinu,“  řekla upřímně.

V tu dobu se jí hlavou honily myšlenky na sebevraždu. “Tehdy jsem si říkala, že by bylo lepší tu nebýt,” přiznala otevřeně. V  roce 2002 nasekal Pomeje obrovské dluhy, které měl splácet do konce života, to byl Míši manžel. A protože neměli předmanželskou smlouvu, jeho dluhy šly i za Kuklovou. „Kvůli šedesátimilionovému dluhu, o němž jsem neměla ponětí, hrozila exekuce našeho rodného domu v Chuchli, kde žili mí rodiče a vůbec celá naše rodina,“ přiznala Míša pro Blesk.

Přestože manželství bylo v roce 2007 po třinácti letech ukončeno, soudní tahanice trvaly ještě docela dlouho. Sama herečka dodnes vzpomíná na moment, kdy jí zavolal právník a řekl jí, že je konec. Bylo to najednou tak, že mám čistý stůl, že nejsem v minusu a jsem na nule. Rodina byla zachráněná a mohla bydlet dál,“ uvedla v minulosti. Myšlenky na sebevraždu naštěstí Míša zahnala a dnes má opět důvod k úsměvu.

Celebrity - další články

Doporučujeme