Láska na place Harryho Pottera. Emma Watson přiznala, kdy se jí z Toma Feltona poprvé rozbušilo srdce

1. ledna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herci z Harryho Pottera (Zdroj: ČTK)

Strávili spolu jedenáct let, trávili více času spolu, než se svými rodinami a kamarády a spojovalo je natáčení ikonické série. Nikoho asi nepřekvapí, že mezi některými herci z Harryho Pottera vzniklo více, než jen přátelství. Zajímavost je z nového dokumentu.

Řeč je o Emmě Watson, která si zahrála Hermionu Granger a Tom Feltona, jehož celý svět zná jako Draca Malfoye. Emma v novém dokumentu prozradila, že když kultovní sérii začali natáčet, byla právě do Toma bláznivě zamilovaná. Přiznala, kdy se jí díky němu poprvé rozbušilo srdce. „Vešla jsem do místnosti, kde jsme měli doučování a dostali jsme za úkol nakreslit, jak podle nás vypadá Bůh, a Tom nakreslil dívku s kšiltovkou dozadu na skateboardu. A já prostě nevím, jak to říct – prostě jsem se do něj zamilovala,“ řekla Watson.

View this post on Instagram

A post shared by Tom Felton (@t22felton)

„Chodila jsem tam každý den a hledala, zda je jeho číslo také na seznamu. Bylo to číslo sedm a pokud tam bylo, byl to pro mě mimořádně vzrušující den,” dodala herečka s tím, že herec je o tři roky starší, takže ona pro něj byla spíše mladší sestra.

I sám Felton si všiml, že je do něj sympatická herečka zamilovaná.  „Myslím, že jsem byl v kadeřnickém a maskérském křesle a někdo řekl něco ve smyslu: Jo, ona se do tebe zamilovala,“ vzpomíná. Nikdy spolu ale nechodili, i když se o tom často diskutovalo.

Felton tvrdí, že mezi sebou mají zvláštní pouto. „Začal jsem ji velmi chránit, vždycky jsem pro ni měl slabost a ta trvá dodnes. Vždy tam bylo něco jako, já nevím, příbuzenský vztah.“ Sám herec před časem zveřejnil na instagramu video z doby, kdy je do něj Watson zamilovaná. V nadsázce zmiňuje, že vždycky byla velmi soutěživá.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme