Lejla Abbasová předčasně porodila! Dvojčata přišla na svět v 7. měsíci

15. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Reprofoto Youtube /
PowerTalk rozhovory

Po starším Davidovi (6) a holčičce Iman (1) přivedla nyní moderátorka Lejla Abbasová (38) na svět ještě dvojčátka. Dva chlapečci se ovšem narodili předčasně již v 7. měsíci těhotenství a musí tak ještě chvíli pobýt v inkubátorech v nemocnici v Podolí.

Češka s africkými kořeny znovu otěhotněla pouze 4 měsíce po porodu dcery Iman. “Nejspíš ještě nebylo všechno zpevněné tak, jak by mělo být, navíc jsem čekala dvojčata. Takže to prostě šlo rychleji. Před třemi týdny mi v půl osmé praskla voda, v devět jsem byla v porodnici a do hodiny byli kluci na světě,” popsala se Lejla Blesku.

Narození dvou krásných chlapečků pak ještě nějaký čas před veřejností tajila, nyní však konečně přiznala, že už jsou na světě. “Zatím musí být v inkubátoru, nejméně do doby, kdy dokončí šestatřicátý týden. Měli trochu problémy s plícemi, ale už je to dobré a mají se k světu. Vypadají jako dvě žížalky v akváriu! Už se těšíme, až je budeme mít doma,” svěřila se moderátorka, která nyní žije s tureckým podnikatelem Volkanem Kaynakem, který je jak otcem novorozených dvojčat, tak malé Iman. Tatínkem staršího Davida je Michael Kocáb (63).

Chlapečci své rodiče poněkud překvapili. “S dvěma kluky jsme vůbec nepočítali a trochu nás to zaskočilo. David se teď trochu bojí, že mu bráchové budou demontovat lego a krást mu jeho klučičí hračky,” přiznala moderátorka deníku. Kluci dostali jména Teo a Ben.

Celebrity - další články

Doporučujeme