Léto s hajzlíkem. Tak by se dala nazvat vzpomínka Terezy Brodské na dovolenou s Jaromírem Hanzlíkem

14. února 2022·Celebrity·Redakce

Tereza Brodská (Foto: Profimedia)

Na poslední společnou dovolenou se svými rodiči, resp. s maminkou a otčímem, nevzpomíná herečka Tereza Brodská s láskou. A je to i zřejmé z archivní fotografie, kterou sdílela na svém instagramovém profilu. Tam sedí jako mladá holka po boku své maminky a její výraz jasně říká, že si dovolenou příliš neužívala. Taky to prý byla její poslední.

Kdekdo by si mohl říct, že by dal cokoliv za Léto s kovbojem, jelikož herec Jaromír Hanzlík, který byl v české komedii tím kovbojem, se většině diváků jevil jako pohledný a sympatický muž. Jenže jeho nevlastní dcera Tereza Brodská jejich názor nesdílela. “Léto s terorem,” vyjádřila se pod příspěvkem na sociálních sítích.

View this post on Instagram

A post shared by Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

Není žádné tajemství, že si po rozvodu jejích rodičů Tereza nesedla s maminčiným novým partnerem, jímž byl právě Jaromír Hanzlík. Podle jejích slov se jí snažil převychovat a dával jí podepsat různá lejstra, například, že bude zhasínat v koupelně. “Dobrý den, Terezko, byl na vás Hanzlík přísnej?” zeptala se jedna z fanynek v komentáři. Tereza odpověděla jasně: “Slabé slovo.”

Většina lidí se vyjadřovala celkem podobně. Nedokázala pochopit, že s tímto sympaťákem mohl být život takové peklo. Na její vzpomínkovou fotku zareagovala také její kolegyně Alice Bendová. “Terezko, z fotky utrpení. Nesnáším omezování, buzeraci a rádoby výchovu typu: Dělám to pro tvé dobro. Fuj. Nikdy to na svých dětech nechci dopustit. Já to nikdy nezažila, a tak je mi líto každého, kdo tohle musel zažít.”


Celebrity - další články

Doporučujeme