Luxusní život Kate a Williama! Jak to vypadá v letištním salónku?

30. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

William a Kate (Zdroj: ČTK)

Princ William a jeho manželka Kate Middleton byli spatřeni v luxusním salónku na letišti Heathrow, odkud odlítali na dovolenou. Deník The Mirror dal čtenářům nahlédnout, jak to v takovém královském salónku vypadá.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge vyrazili s dětmi po náročném roce na dovolenou. Ještě předním ale navštívili nádherný a velmi luxusní Windsorský salonek na letišti Heathrow. VIP služby stojí v přepočtu zhruba sto tisíc korun. Za tuto cenu dostali manželé prvotřídní služby. K dispozici mají třeba 96 zaměstnanců nebo michellinského kuchaře.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kromě toho je dispozici i luxusní auto, které zákazníky vyzvedne doma nebo u hotelu a přiveze je k soukromému vchodu na letiště. Samozřejmostí je maximální diskrétnost. Deník The Mirror píše o tom, že k dispozici je i vlastní komorník, který s dalšími zaměstnanci zajišťuje to, aby zákazníci nemuseli dělat vůbec nic a jen si užívat. K dispozici je michellinský kuchař Jason Atherton, který připraví nejrůznější delikatesy.

Samotné odbavení probíhá také v salónku. Když je letadlo připraveno, zákazníky k němu odveze luxusní limuzína. Vévodové si tak s dětmi užili maximálního pohodlí a soukromí, na které jsou ale zvyklí. Mohli se jen těšit na nádhernou dovolenou.

Celebrity - další články

Doporučujeme