Meghan a Harry opět spolupracují s Netflixem. Tentokrát budou jen za kamerou

4. června 2023·Celebrity·Redakce

Meghan a Harry. (Zdroj: Profimedia)

Princ Harry a Meghan Markle se rozhodli opět spolupracovat se streamovací společností Netflix. Tentokrát ale nebudou hlavními tvářemi projektu. Měli by jen pracovat za kamerou. Informoval o tom deník The Sun.

Podle moderátora Tima Dildona tak chce Meghan s Harrym zůstat jen mezi hvězdnou elitou. Jediné, co chtějí dělat, je poflakovat se s celebritami. Snaží se s něčím přijít, ale většina z toho nefunguje,” uvedl pro zahraniční média.

Také je jasné, že po odchodu z královské rodiny, se manželé potřebují nějakým způsobem živit. Přeci jen jejich životní styl je poněkud nákladný. Dokonce zahraniční média začala spekulovat o tom, jestli se Meghan nechce vrátit k herectví. Nedávno totiž podepsala smlouvu s hollywoodskou talentovou agenturou WME.

Není to poprvé, co pár navázal spolupráci s touto streamovací platformou. Nedávno spatřil světlo světa kontroverzní dokument Harry a Meghan, který vyvolal mezi veřejností mnoho otazníků. Sám Buckinghamský palác se doteď k tomu, co bylo v dokumentu řečeno, nevyjádřil. Nechme se tedy překvapit, co tato dvojice vypustí do světa tentokrát.

Celebrity - další články

Doporučujeme