Moderátorka Evropy 2 Zorka Hejdová se dnes dojatě loučila s posluchači

12. března 2021·Celebrity·Iva Pavlousková

foto: Frekvence 1

Dnes vysílala na Evropě 2 moderátorka Zorka Hejdová na nějaký čas naposled. Důvodem jejího odchodu je očekávaná radostná událost, začátkem dubna se jí má narodit první potomek. Pohlaví miminka však bedlivě tají. Stejně tak zůstává tajemstvím, kdo a zda ji vůbec někdo ve vysílání nahradí, nebo zůstane moderátor Tomáš Zástěra v Odpolední show osamocen.

Dnešní vysílání Odpolední show Evropy 2 se Zorkou Hejdovou a Tomášem Zástěrou bylo velmi speciální. Moderátorka a nastávající maminka Zorka Hejdová nejprve se smíchem řekla: “Nebudu brečet, nebudu brečet, Tomáš bude brečet za nás za oba.“ Po chvilce však dojatě dodala: „Ne, teď vážně. Už teď se mi stejská a byť vím, že mě čeká nejkrásnější kapitola života, tahle parta mi bude chybět. Zní to jako klišé, ale my sem nechodíme jen do práce, Evropa 2 je něco jako druhá rodina. Takže doufám, že budu mít nejhodnější miminko a budu se moct v září vrátit v nějakém přijatelném režimu.” Zda zůstane moderátor Tomáš Zástěra v Odpolední show Evropy 2 sám, nebo dostane nějakého parťáka či parťačku není zatím známo. Posmutnělý Tomáš Zástěra k odchodu kolegyně řekl: “Myslel jsem si, že nejsmutnější věcí v mém životě bude film Titanic. Ale to, co prožívá Leonardo DiCaprio klesající na dno ledového oceánu, bylo ve srovnání s tím, co prožívám já, slabý odvar! Je zkrátka vidět, že si člověk zvykne na všechno. Já jsem si na Zorku zvykl až moc a už teď se těším, až se vrátí!”

View this post on Instagram

A post shared by Evropa 2 (@e2cz)

Přesně před týdnem Zorčina kolegyně a také kamarádka, zprávařka a parťačka Leoše Mareše a Patrika Hezuckého Katka Říhová přivedla na svět dceru Sofii. Babyboom na Evropě 2 bude podle dostupných informací pokračovat i nadále. Těhotné jsou nyní dvě moderátorky z vtipného tria 3v1, a to Nikol Štíbrová a Martina Pártlová. Třetí moderátorce Veronice Arichtevě se loni na podzim narodil syn Luka.

Foto: Frekvence 1

Celebrity - další články

Doporučujeme