Moje žena žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny, svěřil se herec Jakub Štáfek

24. února 2023·Celebrity·Redakce

Jakub Štáfek (Zdroj: Profimedia)

V loňském roce si herec Jakub Štáfek vzal za manželku Dominiku. S tou má i dceru Olívii a ke štěstí mu tak už nic neschází. Ale v jejich rodině bude ještě více veselo. Hercova manželka je totiž podruhé těhotná. Informaci přinesl deník Blesk.cz.

Herec Jakub Štáfek měl vždycky smysl pro humor a to, co by někteří suše oznámili, on řekne tak, že to všechny pobaví. Minimálně jeho a jeho fanoušky. Nyní se deníku Blesk svěřil, že jeho žena Dominika je podruhé těhotná. A jak jsme u něj zvyklí, řekl to poměrně netradičně. „Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit. Ano! Má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ svěřil se herec.

Jakub má s Dominikou dceru Olívii, která se narodila v roce 2021 a jak se herec v minulosti svěřil, vždycky si přál chlapce. Prvorozená holčička mu ale změnila život. Myslí si, že ať bude mít dětí kolik chce, vždy to budou právě holky.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Štáfek (@jakubstafek)

Jak sám přiznal, ví že nebyl vždy ideálním partnerem, a že mu to jeho dcery budou vracet. „Jsem rád za dcerku, vážně. Prvoplánově chceš kluka, ale osobně si myslím, že mě kluk do budoucna nečeká, budu holčičkový. Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ zamyslel se herec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Celebrity - další články

Doporučujeme