Na Kiki a Maki zapomeňte. S nápadem na rozchod volejbalistek přišla Sluková

27. července 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Plážové volejbalistky Markéta Sluková, Kristýna Kolocová potvrdily, že se jejich společné sportovní cesty rozcházejí. Na blížícím se mistrovství Evropy už spolu hrát nebudou.

Dvojice na poslední olympiádě v Londýně obsadila páté místo a v posledních sezónách patřila mezi přední týmy Světového poháru.  V tomto roce se ale spíše trápily a sportovní hledisko má být hlavním důvodem rozchodu. Rozhodně prý nejde o žádné finanční spory. 

“Vždy jsme si dávaly ty nejvyšší cíle, ale letos jsme se trápily už od přípravy. Všichni se na tom snažili pracovat, ale nikam to nevedlo a naše herní smýšlení se postupně rozcházelo. Došla jsem tedy k velmi bolestivému, ovšem dle mého správnému závěru, že pro nás obě bude nejlepší, když se naše cesty rozejdou,” oznámila Markéta Sluková. Ta už se dohodla na spolupráci s Barborou Hermannovou, která se proto rozešla s partnerkou Martinou Bonnerovou. 

Mrzí mě, že ta situace nastala. S nápadem přišla Markéta a i když jsem si to nechtěla nejdříve vůbec připustit, tak jsme to pak probíraly ze všech stran a nakonec přijaly rozhodnutí, že se naše kariéry rozejdou. Zatím nevím, co od toho očekávat, teprve se snažím svou budoucnost vyřešit,” napsala k tomu Kristýna Kolocová.

Ta logicky cítí rozčarování, které bylo patrné i na dnešní tiskové konferenci. “U mě to teď rozhodně na kafe nebude, jestli za měsíc, za rok nebo příští rok, to se teprve uvidí. Stále ještě je to hodně bolestivé téma,” poznamenala na otázku dalšího přátelství. “Myslím, že vůči fanouškům a sponzorům měla být ta sezona dohrána. Markéta si to ale nemyslela,” dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme