Náhrada za Amber? Fanoušci už mají jasno, kdo by měl hrát v Aquamnovi

30. května 2022·Celebrity·Redakce

Amber Heard. (Zdroj: Profimedia)

Amber Heard asi teď neprožívá nejšťastnější období svého života. Už několik týdnů se soudí se s svým bývalým manželem Johnny Deppem a moc růžově to s ní zrovna nevypadá. Navíc fanoušci sepsali petici, aby ji vyškrtli z filmu Aquaman. A mají už jasno, kdo by ji měl nahradit. Informaci uvedl Blesk.cz.

Rozepře mezi Johnny Deppem a Amber Heard stály herce jeho roli ve Fantastických zvířatech. Přestože soud ještě nerozhodl, Heard si dál hraje a kauza ji pracovně zatím neovlivnila. Slovo zatím je zde ale na místě, protože proti herečce byla vytvořena petice, která žádá její přeobsazení ve snímku Aquaman 2.

A fanoušci už přesně vědí, kdo by ji měl nahradit. Nejvíce se spekuluje o Blake Lively, která působí dokonalým dojmem a s manželem Ryanem Reynoldsem vypadají jako perfektní pár. Z plánovaných deseti tisíců podpisů má petice už přes osm tisíc.Jen říkám, že by si toho 99 procent lidí ani nevšimlo,” zní například jeden z příspěvků podporujících změnu na twitteru, kde se jich aktuálně vyrojilo jako hub po dešti.

Přeobsazení nahrává i fakt, že role Amber byla značně seškrtána, což se herečce vůbec nelíbí. Podle jejího agenta za tím ale skandál u soudu nehraje roli. Důvodem je nedostatek chemie mezi ní a hereckým kolegou Jasonem Momoou. Kromě Lively ještě fanoušci navrhují Emilii Clarke, Sophii Turner, Dakotu Johnson nebo Deborah Ann Woll.


Celebrity - další články

Doporučujeme