Návrat partnera a dovolená snů. Monika Bagárová je opět šťastná

7. března 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová s rodinou. (Foto: se souhlasem M. Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová má opět důvod k radosti. K ní a dcerce Rumince se vrátil zpátky partner, tatínek, MMA zápasník Makhmud Muradov. Rodinka je tak opět pohromadě a společně se vydali na dovolenou do prosluněného Dubaje.

O tom, že je Bagárová opět s Muradovem, informovala fanoušky na sociálních sítích už před čtyřmi týdny. Teď se společně vydali na dovolenou snů. S dcerou Ruminkou vyrazili do Dubaje.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Z fotografií, které zpěvačka sdílí na instagramu je zjevné, že si společné chvíle všichni užívají, i když moře není zrovna podle ní teplé. “Hlasím, že pro miminka podle mě studené je. Rumince se tam nechtělo,” vzkázala svým sledujícím Monika.  S dcerou pak dováděla v bazénku nebo stavěla bábovičky.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Pár svět o svém rozchodu informoval loni na Boží hod. Šlo tak nejspíš jen o krátkou krizi, která není ve vztahu ničím neobvylkým. Fanoušci a přátelé páru nadále fandí. “Tak rád vás vidím opět spolu,” napsal do komentářů na instagram kadeřník Jiří. “Konečně, snad to slepené vydrží a budete jeden pro druhého už napořád,” dodala další sledující.

Celebrity - další články

Doporučujeme