Nejen Emma Watson chtěla s natáčením Harryho Pottera skončit. O konci uvažoval i její kolega

31. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Emma Watson (Zdroj: Shutterstock)

Když se proslavíte po celém světě jako dítě, je jasné, že tlak na vás je obrovský. Své o tom vědí všechny hvězdy z filmů o Harrym Potterovi. Není tajemstvím, že herečka Emma Watson přemýšlela v průběhu natáčení o tom, že s filmováním sekne. A rozhodne nebyla jediná.

Už zítra se všichni fanoušci kouzelnického učně dočkají speciálu s názvem Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, který uvede HBO Max. V něm se o tématu slávy pobavila Emma Watson, představitelka Hermiony se svým kolegou Rupertem Grintem, který si zahrál Rona. „Myslím, že jsem měla strach. Nevím, jestli jsi to tak někdy cítil, ale dospěla jsem do bodu, kdy mi došlo, že to šílenství kolem nás nejspíš bude napořád. Bylo to v době, kdy jsme točili Fénixův řád. Tehdy začalo jít do tuhého,“ svěřila se Emma.

A Rupert na tom byl evidentně hodně podobně. “Pohrával jsem si s myšlenkou, jaké by to asi bylo, kdybych všeho nechal. Nikdy jsme o tom spolu nemluvili, myslím, že si tím každý musel projít sám,” doplnil Grint svou kamarádku. Dokonce režiséra posledních čtyř dílů Davida Yatese upozornili na to, že není jisté, zda Emma sérii dokončí.

Nakonec se rozhodla, že ano, a to hlavně kvůli fanouškům. „Fanoušci nám hrozně fandili a my jsme drželi při sobě. Jaké to ale máme štěstí…“dodala k tématu. I sám Rupert se v minulosti přiznal, že pro něj natáčení bylo velmi náročné.

Byly časy, kdy mi připadalo, jako by mě to všechno dusilo. Bylo to náročné, protože to trvalo každý den po dobu deseti let. Byla to skvělá zkušenost. Báječná rodinná atmosféra při natáčení. Stejní lidé na place, se kterými jsem vyrostl. Ale občas jsem měl pocit, že bych také rád dělal něco jiného,“ prozradil v podcastu Daxe Sheparda.

Naštěstí nikoho z herců sláva nakonec nijak zvlášť nesemlela. Na natáčení vzpomínají dnes s láskou a zůstávají blízkými přáteli. To ostatně dokazuje jedinečný speciál, na který všichni netrpělivě čekají.

Celebrity - další články

Doporučujeme