Nejprobíranější pár českého showbyznysu se ve Varech neukázal. Podle Hanychové je festival na hlavu

9. července 2022·Celebrity·Redakce

Agáta Hanychová. (Foto: Profimedia)

Vzhledem k tomu, že se mnozí už bojí, že otevřou ledničku a tam na ně vyskočí Agáta s Jaromírem, je s podivem, že se tento nyní populární a velmi probíraný pár neukázal v Karlových Varech. Přece jenom se za svou mladou lásku nestydí a s radostí ji dávají na odiv. Agáta prozradila na svém instagramu, z jakého důvodu se rozhodla festival vynechat.

Bývalá modelka a influencerka Agáta Hanychová svým živým vysíláním objasnila to, na co se jistě ptalo soustu lidí. Proč nedorazila s Jaromírem Soukupem na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů? Servítky si nebrala a snad všechny její odpověď dostatečně uspokojila.

Mně celý ty Vary přijdou na hlavu, protože je to přehlídka modelek, místo toho, aby se tam řešily filmy,” přiznala Agáta. “Řeší se tam, co má jaká exmodelka na sobě, a přijde mi to úplně debilní, takže já jsem ráda, že jsem tam nejela,” vysvětlila a dodala, že neví, co by tam dělala zrovna ona. “Já nejsem herečka a nemám tam film, takže nevím, co bych tam dělala. Producírovala bych se po promenádě a nechala se fotit paparazzima? Tak to se mi teda vážně nechce, vyjádřila se rázně.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Dále se Agáta podělila o svůj názor na nevhodnou róbu Radky Třeštíkové. “Vzít si to na sebe já, tak mě asi zavřou do blázince, ale jí to vlastně celkem prošlo a nevím, proč si za tím nestála a omlouvala se. To mi přišlo trošku trapný,” zhodnotila. A prozradila, co si myslí o divoké líbačce v novém videu partnerů Smetany a Třeštíkové. “Mně to přijde celý tak hraný a tak debilní,” ulevila si na adresu Jordana Haje a NobodyListen, kteří se prý jen snaží zaujmout.


Celebrity - další články

Doporučujeme