Nejšťastnější období. Jennifer Lopez přiznala, že je zamilovaná, lásku s Benem Affleckem už netají

10. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Herci Jennifer Lopez a Ben Aflleck (Foto: ČTK)

Svou lásku už netají. Zpěvačka Jennifer Lopez prožívá nyní své nejšťastnější obdobím, a to po boku své staronové lásky Bena Afflecka. Pár hrdě vystavuje svoje štěstí a klidně se vodí ruku v ruce a užívá si přítomnost toho druhého.

Jennifer Lopez v nedávném rozhovoru přiznala, že je nyní neskutečně šťastná. Může za to její dávná láska Ben Affleck, se kterým jiskra ani téměř dvacet let po rozchodu nevyprchala. Bennifer, jak se páru přezdívalo na začátku 21. století, po dvou dekádách znovu plní titulky novin a časopisů. Zpěvačka se nedávno rozešla s nevěrným snoubencem Alexem Rodriguezem, ale útěchu našla u člověka, kterého zná jak své boty.

O nové životní kapitole promluvila zpěvačka v prvním rozhovoru po rozhoření staré lásky. “Jsem strašně šťastná. Vím, že lidi zajímá, jak se mám, co se děje, jsem v pořádku? A tak dále. Nikdy jsem se neměla lépe,” prozradila moderátorovi show Zanu Loweovi pro internetové rádio Apple Music 1.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Chci, aby to lidé, kterým na mě záleží věděli. Dostala jsem se do bodu, kdy je mi opravdu skvěle. Jak se tam jednou dostanete, začnou se dít úžasné věci. Věci, o kterých jste ani nesnili, že se budou opakovat,“ básnila o nejlepší fázi svého života Jen. Přestože v rozhovoru neřekla Benovo jméno, všem je jasné, že mluvila právě o něm.

Umělci svou staronovou lásku netají. Před několika týdny je fotografové načapali při vášnivé líbačce na zahrádce restaurace. Pár dní zpátky zase ruku v ruce kráčeli zábavním parkem, kam vzdali své děti. Zamilované hrdličky spolu poprvé chodili v letech 2001-2004. Měli se dokonce brát, ze svatby nakonec sešlo. Třeba jim to tentokrát vyjde.

View this post on Instagram

A post shared by E! News (@enews)

Celebrity - další články

Doporučujeme