Nelituju. Miluju. Lucie Křížková “oslavila” další výročí manželství sama, za manželem nemohla

9. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Lucie Křížková. (Zdroj: Profimedia)

Manželi jsou už třináct let. Ale už podruhé bude moderátorka Lucie Křížková slavit výročí s manželem Davidem Křížkem sama. On si totiž odpykává trest ve vězení za zpronevěru. Na milovaného muže ale moderátorka vzpomněla na svém instagramu.

V neděli 7. srpna tomu bylo 13 let, co si moderátorka Lucie Křížková, dříve Váchová vzala jachtaře Davida Křížka. Bohužel je to letos už podruhé, co si významnou událost připomíná sama. Křížek si ve vězení odpykává pětiletý trest. Vloni se mohli potkat na krátkou návštěvu, letos výročí “oslavili” jen ve vzpomínkách.

Výročí bychom uměli oslavit lépe. Ale… V tom všem bylo dnešní objetí tak cenné, prozradila loni moderátorka. S manželem je v pravidelném telefonickém a písemném kontaktu. Návštěvy má jachtař povolené podle vězeňského řádu, ale letos neměli možnost se na den výročí obejmou.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Křížková (Váchová) (@lucie_krizkova)

Ani jeden ale nezapomněl. Lucie sdílela fotku z obřadu. 13 let. Nelituju. Miluju,“ napsala ke snímku z roku 2009. On jí jako dárek nakreslil obrázek s místem, kdy si před pěti lety řekli své “ANO”. Je to zámek Zbiroh. Lucie obrázek uveřejnila ve stories na svém instagramu. Právě kreslení je něco, čím David vyplňuje svůj čas a obrázky pak posílá nejen Lucii, ale i jejich dvěma dětem Davidovi a Lole.

Celebrity - další články

Doporučujeme