Neusmíří je ani Diana? William a Harry mají poslední šanci na vzájemnou dohodu

14. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Diana. (Foto: Shutterstock)

Milovaná princezna Diana má spoustu úkolů i dvacet čtyři let po své smrti. Její synové, princové William a Harry se mají společně potkat na odkrytí sochy k jejím nedožitým šedesátým narozeninám. A vypadá to, že to bude poslední příležitost, jak se usmířit.

Princ Harry by měl v 1. července opět dorazit do rodné země, do Velké Británie. Zde by se měl zúčastnit odhalení sochy princezny Diany, která zemřela 31. srpna 1997 v pařížském tunelu. A právě na této události by bratři William a Harry měli potkat a pokusit se o usmíření. Jenže to vypadá, že ani jejich milovaná matka je nesmíří. Oba si totiž připraví vlastní řeč.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Bratři jsou tak zřejmě stále na kordy a ani společný čas po pohřbu jejich dědečka prince Phillipa jim zřejmě nepomohl. “Jeden by očekával, že se domluví na společném proslovu, jenže se tak nestalo. Každý si připraví vlastní řeč,” tvrdí zdroj listu The Sun. Vypadá to, že tímto rozhodnutím vyhasly veškeré naděje, že by právě Diana mohla napravit jejich pošramocený vztah.

Otázkou také je, co odborníci na řeč těla vyčtou na červencovém obřadu. Podobné události jsou pod drobnohledem veřejnosti i odborníků a i nepatrné gesto rukou či tik v oku může mnohé naznačit. Zvláště v případě situace v královské rodině je jasné, že princové budou opravdu pod drobnohledem úplně všech.

Celebrity - další články

Doporučujeme