Nicole Scherzinger se podělila o nadpřirozený zážitek. Zpěvačka v kostele zachytila podivné fialové světlo

11. června 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Shutterstock

Ať už na nadpřirozené síly člověk věří, nebo ne, občas přijde nějaký zážitek, který nás donutí k zamyšlení. Něco takového se stalo i zpěvačce a bývalé frontmance Pussycat Dolls Nicole Scherzinger (41). Ta při návštěvě kostela spatřila podivné fialové světlo a dokonce se jí i podařilo ho vyfotit.

Zpěvačka Nicole Scherzinger se na sociálních sítích podělila o příběh, který se jí měl stát při návštěvě kostela. “Dnes v kostele jsem sklonila hlavu a řekla své modlitby. Když jsem se narovnala, uviděla jsem u oltáře světlo, jaké jsem nikdy dřív nezažila,” napsala Scherzinger 8. června.

Neobvyklá záře zpěvačce připomněla zesnulého přítele. “Princi, tvé světlo je pořád všude kolem. Připomnělo mi to tvá moudrá slova ‘Každý den je požehnání od Boha a nový začátek.’ Všechno nejlepší k narozeninám, můj bratře. Moc mi chybíš,” zavzpomínala si.

View this post on Instagram

In church today, I bowed my head to say my prayers. When I looked up I saw a light I had never seen before at an alter. Prince you still continue to shine your Light everywhere. ? I am reminded by your wise words “Everyday I feel is a blessing from God. And I consider it a new beginning.” Happy birthday my brother. I miss you very much. Rest in power. ??✊?

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Scherzinger svým příspěvkem vzdala hold někdejšímu kolegovi, zpěvákovi, textaři a talentovanému hudebníkovi Princovi. Ten zemřel v roce 2016 ve věku 57 let na předávkování opiáty. 7. června by oslavil 62. narozeniny.

Právě jasná fialová barva byla přitom jeho symbolem. Po jeho smrti se na jeho počest fialově rozzářila například Eiffelova věž nebo sanfranciská radnice.

“Měla jsem to štěstí potkat mnoho jedinečných osobností, ale Prince byl ten nejvíc fenomenální člověk, jakého jsem kdy poznala,”napsala zpěvačka po Princově úmrtí. “Jeho božský talent, síla a kouzlo osobnosti jak na pódiu tak mimo něj ani nejdou slovy vyjádřit,” uvedla.

Celebrity - další články

Doporučujeme