Obě jsou jiné, ale obě jsou krásné. Heidi Klum nafotila s dcerou sexy fotky v prádle

12. října 2022·Celebrity·Redakce

Heidi Klum, Leni Klum. (Foto: Profimedia)

Jedné je skoro 50, druhé 18 a stejně je těžké říct, která je krásnější. Heidi Klum s dcerou Leni nafotila opravdu krásné fotky jen ve spodním prádle a obě se s nimi pochlubily na svých instagramech. Aby ne, když mají obě postavu jako lusk, ačkoliv každá trochu jinou.

Nestárnoucí kráska a top modelka Heidi Klum, která pochází z Německa, brzy oslaví padesátku. To ale na jejím vzhledu rozhodně není vidět. Ani v obličeji, ani na postavě. Světová topmodelka v tom zkrátka umí chodit a ví, jak vypadat stále úchvatně.

Jinak tomu není ani u její dcery Leni, která ve světě modelingu teprve začíná. Není ovšem pochyb, že se kráska pomamila. Panenkovský obličej, plné rty, husté tmavé vlasy a bujné přírodní poprsí, které jí může i její máma závidět, jasně naznačuje, že co nevidět svět modelingu a krásy dobude další Klumka. 

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Společně nedávno nafotily krásné fotky pro známou italskou značku, kde bok po boku pózují jen v krajkovém spodním prádle. Na instagramu Heidi i Leni se tyto fotky hned objevily a sklidily spousty lajků a obdivných reakcí. Zároveň daly nahlédnout i do zákulisí tohoto focení, kde jsou obě krásky vysmáté jak leča.

Celebrity - další články

Doporučujeme