Opět zářila jako bohyně. Kate Middleton předvedla nádherné šaty, které na sobě neměla poprvé

22. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William (Foto: ČTK)

Nedávno se spekulovalo o manželské krizi Kate a Williama. Vévodové z Cambridge ale nyní dokázali, že jejich láska stále trvá. Společně se objevili na tradiční The Royal Variety Performance, kde to oběma moc slušelo. Společnými fotkami se pochlubili na instagramu.

Tradiční televizní show The Royal Variety Performance v londýnské Royal Albert Hall navštěvují členové královské rodiny každý rok a ani letošek nebyl výjimkou. Vévodkyně Kate jako vždycky zářila na všechny strany a úsměvem rozhodně nešetřila. Přítomné hosty a diváky okouzlila ve třpytivých smaragdových šatech od své dvorní návrhářky Jenny Packham.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Vévodkyně je známá tím, že často recykluje své šaty a ani zde neudělala výjimku. Působivé šaty na sobě neměla poprvé. Měla je i před dvěma lety, kdy s princem Williamem navštívili Pákistán. Kate vedle svého manžela jen zářila. Princovi to mimochodem také velmi slušelo, na sobě měl sametový oblek s černým motýlkem.

The Royal Variety Performance je slavná televizní estráda, která se pořádá za účelem získání peněz pro charitativní účely. Vévodkyně Kate i princ William ji podporují pravidelně a na velkolepé společenské akci přitahují hledáčky fotografů jako magnet. Na akci vystoupil třeba Ed Sheeran, James Blunt či Rod Stewart.


Celebrity - další články

Doporučujeme