Optimismus neztrácí ani během boje s nemocí. Shannen Doherty promluvila o svém zdravotním stavu

10. února 2022·Celebrity·Barbora Turková

Shannen Doherty (Zdroj: ČTK)

Shannen Doherty se po dlouhé době objevila na veřejnosti. S maminkou Rose, se kterou si je velmi blízká, vyrazila na italský trh v Santa Monice. Také nedávno pro web Entertainment Tonight prozradila, jak je na tom po zdravotní stránce.

S maminkou Rose tráví herečka Shannen Doherty opravdu hodně času. Zejména po smrti tatínka, který zemřel v roce 2010 na mrtvici. I sama herečka má velké zdravotní problémy. Příští měsíc to bude už sedm let, co ji diagnostikovali rakovinu prsu. Podstoupila mastektomii, ozařování i chemoterapie a v roce 2017 ohlásila, že je nemoc v klidovém stadiu. O dva roky později se ale vrátila v plné síle, 4. stadiu. Teď je na tom herečka naštěstí relativně dobře.

View this post on Instagram

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

O svém zdravotním stavu promluvila pro web Entertainment Tonight. “Jsem v pohodě, což je velké štěstí. Reálně jenom doufám, že můj zdravotní stav zůstane stabilní a já si nadále budu užívat vztahy s matkou, přáteli a mým manželem. A budu moct i dále pracovat se skvělými lidmi,” prozradila hvězda seriálu Beverly Hills 90210 či Čarodějky.

Shannen je vděčná ze všechny pracovní příležitosti. Film List of Lifetime, ve kterém se objevila v loňském roce a který pojednává o ženě s rakovinou, si dokonce vysloužil nominaci na Cenu kritiků. Ukázala se také ve filmu Fortress a diváci ji uvidí i v thrilleru Hot Seat.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme