Pavol Habera slaví 59. narozeniny. Bude obávaný kat i v letošním ročníku Superstar?

12. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Modelka Daniela Peštová a zpěvák Pavol Habera. (Foto: ČTK/Slavomir Kubes)

Legendární slovenský zpěvák Palo Habera slaví letos 59. narozeniny. Mnozí si ho pamatují z jeho skupiny Team, ale v posledních letech se zapsal jako porotce talentové soutěže.

Mnoho žen považuje nestárnoucího Pavola Haberu za svého idola. Obávaný porotce Superstar, herec, skladatel a zpěvák se neprosadil jen díky své domovské kapele Team, ale i v sólové kariéře. Srdce Habery sice získala modelka Daniela Peštová, se kterým má dvě děti, ale si ho fanynky oblíbily díky jeho bujné kštici, rozevláté košili a krátkým šortkám zamilovaly.

Zpěvák se v posledních letech zapsal do povědomí jako porotce v pěvecké soutěže Superstar. Zde sedí už dlouhých jedenáct let a za tu dobu se stal velmi obávaným katem. Nejeden budoucí zpěvák se ho zde obává a rozhodně je proč. Slovenský idol si nebere servítky, všechno řekne pěkně od plic a narovinu. Občas je až s podivem, jak přímý umí být. I přesto svou práci ale odvádí dobře, a když to stojí za to, umí často i pochválit. Pěvecká soutěž by se měla konat i letos, ale porota zatím nebyla zveřejněna.

Celebrity - další články

Doporučujeme