Brenda z Beverly Hills slaví kulaté narozeniny. Shannen Doherty se ale kvůli nemoci už s rodinou rozloučila

12. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: Shutterstock

Shannen Doherty letos slaví sice slaví padesáté narozeniny, ale už několik let bojuje s rakovinou. Její blízcí se obávají, že jsou to její poslední narozeniny.

Brenda z Beverly Hills 90210 nebo Prue z Čarodějek. Shannen Doherty se do paměti televizních diváků zapsala několika postavami. Fanoušci ale nyní sledují její těžký osud a životní boj, který bohužel nemůže vyhrát. Shannen bojuje s rakovinou prsa v posledním stádiu a sama nevím, kolik času jí zbývá. Její okolí se bojí, že jsou to poslední narozeniny.

Herečka se narodila 12. dubna 1971 v americkém Memphisu a už jako malá toužila, že se stane herečkou. První roli dostala v roce 1982 a od té doby šla z role do role. Nejvíce na sebe ale upoutala jako Brenda Walsh v seriálu Beverly Hills 90210, ve kterém hrála v pouhých devatenácti letech. Na začátku sice působila nevinně, ale postupem času začala vystrkovat růžky. Na place dělala čím dál tím větší problémy, chodila na natáčení opilá a nakonec byla nucena ze seriálu odejít. Příležitost dostala i v seriálu Čarodějky, kde si zahrála nejstarší sestru Prue Halliwell. I z tohoto seriálu musela ale odejít, opět kvůli jejím problémům s alkoholem.

Život se jí změnil v roce 2015. Lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu, po dvou letech to vypadalo, že má herečka vyhráno. Na začátku loňského roku ale přiznala, že se jí nemoc vrátila a že tentokrát je její boj marný. I přesto se ale optimismu nevzdává a pravidelně zveřejňuje fotky, na kterých ostatním dodává sebevědomí. “Mám v sobě stále hodně života,” říká. Sama ale přiznává, že je připravena odejít a své rodině napsala i dopisy na rozloučenou. Velkou podporu má ve svých nejbližších, hlavně ve svém manželovi Kurtu Iswarienkovi. “Když se dívám na Shannon, nevidím nemocného člověka. Vidím tu samou ženu, do které jsem se zamiloval,” vzkázal.

Zdroj: Shutterstock

 

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme