Pokročilé těhotenství ji od práce neodradí. Ewa Farna navíc přiznala zajímavou věc

11. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farná (Foto: Frekvence 1)

Ewa Farna očekává narození druhého potomka, ale to jí nezastaví v tom, aby přestala pracovat. Nejen v České republice, ale i v Polsku propaguje novou desku UMAMI a do toho má spoustu focení. Ewě to ale sluší kdykoliv, což dokazuje i její Instagram.

Zpěvačka Ewa Farna je už ve třetím trimestru těhotenství, přesné datum i pohlaví druhého potomka však tají. Ostatně i svého prvorozeného syna Artura. Ewa ale rozhodně neodpočívá, právě naopak. Práci se věnuje nejen v České republice, ale i v Polsku, kde je také velmi populární.

Když máš být elegantní, ale pod sakem máš těhotenské plavky a rozepnuté gatě,“ pochlubila se fotkou z focení. Rozepnuté kalhoty jí byly malé přes břicho, ale sako bylo dostatečně dlouhé, takže to ve výsledku nebude vůbec vidět. Zpěvačka kromě toho prozradila věc, kterou o ní málokdo ví.

Dlouhé roky si nechávala zahušťovat i prodlužovat vlasy, ale s tím je nyní konec. „Když se koukám na sebe, tak se musím pochválit. Ne, ale vážně, léta jsem nosila prodlužované vlasy, bez toho jsem se cítila nahatá. Přitom s tou hustotou, po které jsem tak toužila, to není zase tak špatné,” pochlubila se nastávající maminka. Kromě toho se umí i pochválit. “Kdybych měla říct jednu věc, kterou mám na sobě ráda, tak jsou to husté řasy, takže oči,” přiznala se sympatická Ewa.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme