POZOR! Michal Hrdlička novou posilou ranního týmu Frekvence 1

1. března 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Od pondělí 2. března se v ranním vysílání rádia Frekvence 1 budete setkávat také se sporťákem Michalem Hrdličkou! Toho můžete znát z vysílání televize Nova. A co přesně bude mít Michal na starosti?

Hrdlička bude každé ráno komentovat aktuální sportovní dění u nás i ve světě. On sám je nadšený sportovec, pochází z ryze sportovní rodiny.

Sportu se věnoval od dětství. Hrál fotbal a snil o kariéře profesionálního fotbalisty. Zranění kolene ale jeho plány zhatilo. Přesto Michal  u fotbalu zůstal, hraje za Všenory. Rovněž rád běhá a hraje tenis

Jakým způsobem budete přinášet sportovní aktuality v ránu Frekvence 1?

“Každé ráno budu ve své rubrice glosovat aktuální sportovní téma. Nechci aby šlo jen o konstatování holého faktu nebo výsledku. To si každý může přečíst na internetu. Pokusím se ta témata přenést do společenské roviny, zaujmout názor a pobavit.”

Sportovní aktuality a glosy budete přinášet každé všední ráno a tím vlastně odstartujete tisícům posluchačů den. Čím začínáte den vy?

“Ale každé ráno se dívámna naší usmívající se dcerku, to mě nabíjí. Když to jde, tak začínám nějakou sportovní aktivitou – během, nebo posilováním. Dodá mi to potřebné endorfiny a energii na celý den. A teď ho budu začínat také tím, že posluchačům připravím sportovní glosu.”

Co pro vás znamená v běžném životě rádio?

“Rádio je mým každodenním společníkem. Na cestách v autě, ale i doma. Díky Frekvenci 1 sbírám aktuální informace, poslechnu si dobrou muziku a ještě se pobavím.”

Proč jste si pro svojí první spolupráci s rádiem vybral právě Frekvenci 1?

“F1 patří mezi nejposlouchanější rádia v Česku a mně se líbí celá koncepce. Jedná se v podstatě o hudební rádio, které v ideální míře kromě muziky dávkuje aktuality, zajímavé informace a zábavu. Snad se mi podaří vysílání ještě více zpestřit a osvěžit”

Jaký pořad rád posloucháte na Frekvenci 1?

“Jak už jsem řekl, zamlouvá se mi celý program. Mými největšími favority jsou rozhovory dua Těžkej Pokondr, kde jsem byl v loňském roce také hostem.”

Sportovní glosy Michala Hrdličky budete moci poslouchat v ranním vysílání rádia Frekvence 1 mezi 5. a 9. hodinou ve všední den a mezi 6. a 10. hodinou o víkendu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme