Přiletí do rodiny Beckhamů čáp? Krásná manželka Brooklyna se těší na miminko

18. května 2022·Celebrity·Redakce

Brooklyn Beckham a Nicola Peltz (Zdroj: Profimedia)

Nicole Peltz Beckham a její manžel Brooklyn se nikdy netajili tím, že miminko chtějí, co nejdříve. A nyní fanouškům dali najevo, že o něm možná uvažují opravdu hodně vážně. Nicole se totiž čím dál častěji objevuje ve volných šatech.

Touha po miminku je u mladého páru opravdu velká. A to i přestože, že Nicole je 27 let a její manžel je o čtyři roky mladší. Dvojice se už v minulosti nechala slyšet, že by si děti velmi přáli. A po jejich nedávné a velkolepé svatbě teď fanoušci dumají nad tím, o jak vzdálené budoucnosti je vlastně řeč.

Nicole a Brooklyn Beckhamovi si zatím užívají velmi luxusní líbánky, ale miminko by si oba dovedli brzy představit. Herečka dříve nosila velmi sexy oblečení, ve kterém ukazovala víc kůže, než látky. Jenže teď je všechno jinak. Kráska odložila přiléhavé šaty do skříně a místo toho se objevuje spíše ve volném oblečení. A to ve světě hvězd znamená jediné.

View this post on Instagram

A post shared by 𝓃𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶 (@nicolaannepeltzbeckham)

Syn fotbalisty Davida Beckhama a zpěvačky Victorie dříve tvrdil, že by své děti chtěl vychovávat hlavně v New Yorku. Jenže i to se zřejmě změnilo. Nicole teď natáčí v Los Angles, kde koupila společně s manželem nemovitost. Tu vlastní i v Miami, kde mají oba rodiny. Uvidíme, čím mladý pár překvapí.

Celebrity - další články

Doporučujeme