Princ William míří na dovolenou, nehodlá přijít o porod dalšího královského potomka

22. dubna 2015·Celebrity·Luboš Procházka

Bedlivě očekávané narození druhého potomka do britské královské rodiny se blíží a nervozita stoupá především u těch, kterých se to týká nejvíce. Vévodkyně z Cambridge by měla porodit zhruba během týdne a tak nikdo nechce nic ponechat náhodě. Britský princ William už proto v úterý nastoupil na dovolenou.

William měl původně nastoupit na dovolenou o něco později, ale nakonec změnil plány. Pomohlo mu k tomu i to, že se mu podařilo dříve ukončit první fázi svého výcviku na pilota zdravotních vrtulníků.

Se svou manželkou Kate očekávají už druhého potomka, v červenci 2013 se narodil prvorozený syn George. O pohlaví druhého dítěte se zatím jen spekuluje, i budoucí rodiče tvrdí, že jej neznají. Pokud to ale bude dívka, měla by pravděpodobně nést jméno Alice.

Narození královského potomka a jeho pohlaví formálně oznámí dokument, který bude vystaven na stojanu za branami Buckinghamského paláce. Miminko se má narodit v nemocnici St. Mary v centrální části Londýna. Ve stejném zařízení Kate porodila i George. 

Celebrity - další články

Doporučujeme