Princ William se stal nejvíc sexy plešatým mužem planety!

31. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Princ William. (Foto: Shutterstock)

Tak takové ocenění rozhodně v pořadí druhý dědic britského královského trůnu nečekal. Neobvyklý průzkum provedla kosmetická klinika Longevita, která se snažila zjistit, kdo je nejvíc sexy muž na světě. Na plné čáře vede princ William. Informoval o tom server Marie Claire.

Kosmetická klinika Longevita provedla průzkum za pomocí moderních technologií a zjistila, že napříč internetovými vyhledávači byl princ William zmiňován ve spojitosti s přívlastkem “sexy” více než 17,6milionkrát. Vévoda z Cambridge tak vede na plné čáře.

Na druhém místě pak skončil americký boxer Mike Tyson. Dál se umístili například herec Jason Statham, rapper Pitbull a bývalý basketbalista Michael Jordan. Bohužel se do TOP 10 nedostal ruský prezident Vladimir Putin.

Průzkum se ale některým lidem nelíbí a celou nominaci považují za žertovnou.“Apríl je až příští týden. Smažte to. ještě není pozdě,” napsal jeden z komentujících podle serveru extraStory.cz. Další dodal, že je to velká facka pro plešaté muže. A co si o tom myslíte vy? Napiště nám do komentářů na Facebooku.

Celebrity - další články

Doporučujeme