Princezna Jasněnka znetvořená tak, že ji vlastní mobil nepozná. Co se jí stalo?

22. září 2022·Celebrity·Redakce

Michaela Kuklová. (Foto: Profimedia)

Herečka Míša Kuklová, která, jak sama říká, bude Jasněnkou už napořád, ví, jak moc mohou bolavé zuby člověka potrápit. Tvář jí otekla tak, že vypadala jako zcela jiný člověk a musela rušit představení. Čím se léčí? To prozradil Blesk.cz.

Michaela sdílela na sociálních sítích překrásné fotky od úžasné fotografky Lindy Orlíkové, která má na kontě nespočet dechberoucích fotek českých hvězd a osobností. Herečka, kterou si už navždy všichni budou pamatovat jako Princeznu Jasněnku z české pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci, tam na nich vypadá, jako by od jejího natáčení neuplynul žádný čas. Její fanoušci se v komentářích dožadují toho lektvaru, po kterém tělo nestárne.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official)

V neděli však Michaela vypadala úplně jinak než na těchto fotkách. Jak sdělila na sociální síti, na pohotovosti jí řezali dáseň a celá tvář jí otekla takovým způsobem, že měla do krásné princezny hodně daleko.“Na pohotovosti mi moc pomohli, mám antibiotika a vypadám příšerně. Oteklá jsem tak, že mě vlastní mobil nepoznává, postěžovala si. Hlavně, že bolest polevila, jen nevím, jestli budu moct zítra hrát, Moravěnko milovaná,” avizovala předem, že bude nejspíš muset zrušit představení, což se taky stalo.

Fanouškům vysvětlila, že za děsivým otokem stojí zánět. Také prozradila, že i v tomto případě nedá dopustit na zázračnou léčivou sílu zázvoru. Dělám si silný zázvorový čaj s medem a bezinkou. Kurýrovala jsem tak i svoje syny, když byli malí. Zázvoru teda na ty dětský bříška míň, ale moc jim to pomáhalo a já na to nedám dopustit,” poradila zaručený recept na každé trápení.

Celebrity - další články

Doporučujeme