Prsa na správném místě? Ewa Farna se pochlubila šest let starou fotkou, kde je neskutečně sexy

22. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Ewa Farna (Zdroj: Profimedia)

Ewa Farna má za sebou dva porody, aktuálně se raduje z několika týdenní dcery Elly. Na instagramu vystavila šest let starou fotku, ke které přidala vtipný popisek. „To ještě byla prsa na správném místě,“ postěžovala si s humorem sobě vlastním.

Její postava byla často terčem kritiky a útoků. Jednou byla moc hubená, jednou moc tlustá. Ewa Farna ale zůstala nad věcí a hejtrům poslala písničkou Tělo jasný vzkaz, co si o jejich názorech myslí. Pyšná může být i na svoje ňadra, kterými se může chlubit dlouhodobě.

A je jedno, jestli je to šest let starou fotkou nebo je to současný snímek. Prsa jsou vždy na správném místě a ve správné výšce. Ewa by si teď po kojení ale zřejmě přála, aby ňadra měla tam, kde před těmi šesti lety. „To ještě byla prsa na správném místě,“ napsala na instagram, ale rozhodně to myslela spíše jako vtip.

Ewa Farna (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka si teď ale užívá hlavně mateřské povinnosti. Před šesti týdny se jí narodila dcera Ella, s manželem Martinem Chobotem vychovává ještě syna Artura. Příští týden ji nicméně čeká první akce po porodu. Měla by se zúčastnit předávání hudebních cen Anděl 2021, kde je nominovaná hned v několika kategoriích.

Celebrity - další články

Doporučujeme