První foto z Bertramky po smrti Karla Gotta! Na utajené místo se dostala Michaela Kuklová

5. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Po smrti Karla Gotta se z jeho vily na Bertramce stala nedobytná pevnost. Nyní se ale vdova po Mistrovi, Ivana Gottová rozhodla, že na místo, které zpěvák miloval, pozve herečku Michaelu Kuklovou. A dokonce ji dovolila i sdílet fotky přímo z místa.

14. července by Karel Gott oslavil 82. narozeniny. Po jeho smrti sice Ivana dovolila, aby fanoušci k vile na Bertramce nosili vzkazy a svíčky, ale jinak se luxusní vila uzavřela před světem.  Mnozí si mysleli, že Ivana s dcerami Charlotte Ellu a Nelly Sofií na nějaký čas zmizely do zahraničí nebo na nějaké tajné místo, aby se vyhnuly tlaku fanoušků. Nestalo se tak, Karlovy holky ve vile žijí a rozhodně ne jako ve vězení.

Do domu se ale dostanou jen opravdoví přátelé a Ivana zveřejňuje jen to, co sama uzná za vhodné. Proto všechny překvapilo, když herečce Michaele Kuklové dovolila umístit na sociální sítě fotky z jejich domova. “Tyhle fotky z Bertramky jsou focené Ivankou (děkuju) pro vás, moje spřízněné duše, abyste se pokochali výhledem, který Karel Gott tak miloval,” pochlubila se herečka snímky z terasy.

Tam zpěvák velmi rád snídal. Několik záběrů z tohoto místa, odkud je opravdu nádherný pohled na Prahu, se objevilo i ve videoklipech – Když muž se ženou snídá nebo Ta pravá. “Krásný víkend, milí, od mě, Ivanky, holčiček i fenečky. A určitě i od Karla,” dodala Kuklová. Ta si s Mistrem zahrála v pohádce Z pekla štěstí 2. Ona hrála princeznu Markýtku a on vládce pekla Lucifera.

Herečka v ruce drží fenku biewer teriéra, kterou si Ivana a její dcery pořídily po skonu milované fenečky zlatého retrívra Stelly. Ta zemřela jen osm měsíců po smrti páníčka Karla Gotta.

Celebrity - další články

Doporučujeme