Půvabná herečka, Sarah Haváčová, oblékla ochranný oblek, respirátor a vydala se pomáhat do nemocnice

3. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Sarah Haváčová (Foto: Instagram sarahhavacova)

Herečka Sarah Haváčová (30) se rozhodla v době pandemie pomáhat. Divadelní a herecký průmysl zažívá obrovskou ránu. Mnoho herců si muselo najít jinou práci a mezi ně se zařadila i tato půvabná herečka. Na jaře byla na brigádě v lese, kde sázela stromy a teď má ochranou kombinézu, štít, rukavice a pomáhá s covidovými pacienty v nemocnici.

Pro tento odvážný krok se rozhodla herečka po tom, co viděla výzvu zdravotníků, kteří hledají každou pomocnou ruku. “Jdu po modré. Ještě před pár dny jsem hledala směr. Věděla jsem, že modré šipky mě přivedou do Fátimy. Nicméně ta šipka neskončila v Portugalsku, ale nasměrovala mě pod Petřín. Do nemocnice Milosrdných sester,” napsala Haváčová na Instagram.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Jdu po modré. Ještě před pár dny jsem hledala směr. Kudy jít teď? Věděla jsem, že modré šipky mě přivedou do Fátimy. (Překvapilo mě, že i v těch nejzapadlejších vesnicích místní nosí roušky…) Nicméně ta šipka neskončila v Portugalsku, ale nasměrovala mě pod Petřín. Do Nemocnice Milosrdných sester… #vzdynaceste

Příspěvek sdílený Sarah Haváčová (@sarahhavacova),

Během jarního nouzového stavu pomáhala v lese sázet stromy. Tentokrát pomáhá v nemocnici Milosrdných sester sv. Karla Baromejského pod pražským Petřínem. Celý den je navlečená do ochranné kombinézy, ochranného štítu, respirátoru a má na sobě několik vrstev rukavic. Půvabnou herečku můžete znát například z pohádky Škola princů nebo seriálu TV Nova Profesor T.

Haváčová je jednou z prvních známých osobností, kteří se rozhodli pomáhat přímo v nemocnici. Ale i ostatní umělci byli nuceni na nějakou dobu změnit povolání. Podle Super.cz  herečka Barbora Motlová šla pracovat do supermarketu za kasu a Kateřina Pechová do obchodu s obuví. Muzikálová hvězda František Pytloun zase na jaře pomáhal na chmelnici v Hořesedlech.

Foto: Instagram barlettaproductions/ČSFD

Celebrity - další články

Doporučujeme