Rebelka z královské rodiny se toho nebojí. Sestřenice Harryho a Williama se klidně opaluje nahoře bez

16. prosince 2021·Celebrity·Barbora Turková

Amelia Windsor (Zdroj: ČTK)

Amelia Windsor bývá označována jako třetí nejkrásnější členka britské královské rodiny. Tahle šestadvacetiletá kočička ale rozhodně neplní přesně dané protokoly. Není se čemu divit, že mnozí ji přirovnávají k Meghan Markle. Kdo je Amelia Windsor?

Amelia Windsor, která je třetí sestřenicí princů Harryho a Williama, působí na první pohled jako něžná květinka. Na druhou stranu se ale nebojí opalovat se na pláži nahoře bez nebo si nechat potetovat tělo. Amelia je nejmladší dcerou George Windsora, hraběte ze St. Andrews, a jeho manželky Sylvanny Tomaselli. Je také vnučkou prince Edwarda, vévody z Kentu, jehož sestřenicí je samotná královna Alžběta II.

Kráska má ještě urozeného staršího bratra Edwarda Windsora, Lorda Downpatricka, a sestru Marinu Windsor. Už od dětství se dívka zajímala o módu a ve škole se jí dařilo. Rodiče jí poslala na katolickou internátní školu pro dívky, kde se jí dostalo všeobecného vzdělání. Poté nastoupila na Edinburskou univerzitu, kde studovala francouzštinu, latinu a historii umění.

Oba její sourozenci se hlásí ke katolické víře a vzdali se nároku na trůn. To Amelie neudělala a je v pořadníku na 38. místě. Šance, že by se ale jednou stala královnou je poměrně malá, což ví i ona sama. Proto se také spíše soustředí na svou modelingovou kariéru, která se rozjíždí velmi dobře.

Kráska už má za sebou celou řadu úspěchů. V současné době spolupracuje s modelingovou agenturou Storm Management Agency. Ta proslavila i třeba britskou modelingovou královnu Kate Moss. Amelia jde docela v jejích stopách, skandálů se nebojí. Na královském trůně ji tak zřejmě více potkáme na mole či na večírcích.


Celebrity - další články

Doporučujeme