Rodinná idylka? Ani omylem! Victoria Beckham nesnáší manželku svého syna

8. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Victoria Beckham Nicole moc nemusí. (Zdroj: Profimedia)

Na první pohled to vypadá jako idylka. Ovšem všechno je nakonec úplně jinak. Módní návrhářka Victoria Beckham prý nesnáší svou novou snachu, herečku Nicole Peltz. Tu si vzal letos její syn Brooklyn. A holky si do oka moc nepadly. Informaci přinesl list Page.

Za zavřenými dveřmi rodinného klanu Beckhamových je pořádně hutná atmosféra. A nikoho asi nepřekvapí, že hlavními aktérkami sporu jsou Victoria Beckham a Nicole Peltz. Už před svatbou vztahy v rodině nebyly ideální. „Nemohou se vystát a nemluví spolu,“ prozradil zdroj. Příprava na svatbu byla strašná.“

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Herečka prý nechtěla slyšet nic o tom, že by se máma jejího budoucího manžela podílela na svatbě. Všechno si zařídila sama a Victorii z plánů zcela vyškrtla. Komunikace mezi nimi byla prý minimální. Hádky jsou tak zásadní, že Brooklyn se svými rodiči poslední dobou moc nemluví. Ty navíc naštvalo to, že jejich synek sdílel obálku časopisu Tatler, který Nicole označil jako „novou paní Beckhamovou“.

A vše vygradovalo i tím, že Brooklyn přijal příjmení své manželky. Nyní tak je z něj Brooklyn Peltz Beckham. Podle zdrojů Nicole na Victorii žárlí. Chce si užít, co nejvíce pozornosti, která se na ni upínala v období svatby.


Celebrity - další články

Doporučujeme