Roztomilá dcera Tomáše a Lucie Plekancových. Půjde ve sportovních stopách svých rodičů?

13. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Lucie Plekanec Šafářová s dcerou (Foto: ČTK)

Lucie Plekanec Šafářová se nedávno stala vdanou paní a nečekaně si vzala svého partnera, hokejistu Tomáše Plekance. Ke sportu mají oba hodně blízko, a proto bylo jasné, že jejich dcera Leontýnka k němu také bude tíhnout. Pro Super.cz prozradila, jaký sport si holčička vybrala.

Bývalá tenistka Lucie Plekanec Šafářová se stala jednou z kmotřiček nového cédéčka v Divadle Spejbla a Hurvínka a je přesvědčená, že právě ona je ideální patronkou nosiče. “Na Spejbla a Hurvínka jsem se dívala jako malá. Navíc v jednom představení hraje Hurvínek tenis,” smála se na křtu profesionální tenistka.

Oblíbené postavičky představila i své dcerce. “Dozvěděla jsem se, že v divadle hrají představení pro děti od jednoho roku do tří let. Takže se těším, že ho s Leontýnkou navštívíme,” svěřila se manželka úspěšného hokejisty pro web Super.cz. Jejich dcera po svých rodičích zřejmě zdědila i pohybové nadání.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Safarova (@lucie.safarova)

“Je velmi akční dítě. Baví ji běhat, šplhá na všechno, na co může. Občas do ruky vezme i raketu a hraje si s tenisákem. Sport je náš rodinný lifestyle. Divila bych se, kdyby ji to nebavilo, člověk se v životě přizpůsobí čemukoliv, ale vypadá to, že ji to bude bavit,” svěřila se usměvavá Lucie. Uvidíme tak, jestli Leontýnka půjde v maminčiných stopách nebo si vezme do ruky hokejku, jako její tatínek.

Celebrity - další články

Doporučujeme