Šebrle s novou kráskou v krajkách v posteli. Nafotili spolu žhavé fotky pro Playboy

17. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Roman Šebrle, bývalá přítelkyně. (Foto: Profimedia)

Moderátor a bývalý desetibojař Roman Šebrle ulehl do postele se sexy blondýnou v krajkovém spodním prádlem. Jenže to nebyla jeho přítelkyně. S modelkou Kristýnou Černou totiž pózoval pro pánský časopis Playboy. Informoval o tom Blesk.

Osudem Romana Šebrle je být obklopen krásnými blondýnkami. Nedávno jeho stálou moderátorskou partnerku, blonďatou a těhotnou Evu Perkausovou vystřídala jiná blondýnka Soňa Porupková. Další krásnou blondýnu Lenku Kovaříkovou má doma. Co ta ale asi říká na jeho nejnovější blondýnu, která se objevila v jeho životě?

Modelka a majitelka firmy, která vyrábí luxusní spodní prádlo Kristýna Černá, je tím nejlepším, na čem své zboží může předvést a ukázat. Její křivky, velká ňadra a pevný zadek přímo vybízí k tomu, aby pózovala pro Playboy a objevila se na titulní stránce. Na ní ale není sama.

View this post on Instagram

A post shared by Playboy Czech Republic (@playboyczechrepublic)

Právě Šebrle dostal tu výsadu, že s ní mohl na žhavých snímcích pózovat. “Když jsem se dozvěděl, že mám možnost pózovat na titulní straně prestižního magazínu, jako je Playboy, byl jsem nadšen. Není zcela běžné, že muž pózuje na titulní straně Playboye, takže jsem nabídku s radostí přijal,” netajil se bývalý atlet tím, že se mu focení vedle pohledné modelky velmi líbilo. Kdyby řekl opak, stejně by mu to nikdo nevěřil.


Celebrity - další články

Doporučujeme